Hondenfotograaf

Ik zoek grijze snoetjes...

Klik voor een grotere versie:


Gratis fotoshoot voor seniorhonden binnen een straal van 25 km (vanaf 2353/Leiderdorp). Kijk op Googlemaps om de afstand te berekenen.
Woon je verder weg, maar ben je bereid om een stukje te rijden naar bijvoorbeeld een losloopgebied en/of wil je delen in de reiskosten: stuur dan een mailtje.

Wat houdt de gratis fotoshoot precies in?
De gratis shoot voor de seniorhonden houdt in dat je de foto's op het formaat van 800 x 600 pixels (webformaat) gratis ontvangt en daarnaast 2 foto's op origineel formaat zelf mag uitkiezen.

Eventueel kan ik een cd/dvd maken zodat je zelf foto's kan nabestellen of vergrotingen kan laten afdrukken. Hier vraag ik wel een vergoeding voor. Uiteraard krijg is alles dan netjes verzorgd en verpakt. Meestal staan er rond de 50-100 foto's op (Dit is o.a. afhankelijk van de duur van de shoot, maar ik let eigenlijk nooit op de tijd).
Een andere mogelijkheid is om per foto na te bestellen als je geen cd wilt, ik zet dan alle foto's online zodat je zelf een selectie kan maken. Per foto vraag ik dan een bedrag.

Waarom senioren?
Van de seniorhonden ben ik voor mijzelf een serie aan het maken. Wie weet komt er een expositie?

Ben jij dus in het bezit van een hond die 8 jaar of ouder is? En wil je mij helpen met dit project? Stuur dan een mailtje naar hondenfoto@gmail.com of via Facebook