Hondenfotograaf

Fotoshoot?

Stuur een mailtje naar hondenfoto@gmail.com en ik probeer z.s.m. contact met je op te nemen. Voor iedereen is er een passende shoot, fotopakketten van xs t/m xl.

Ik woon in 
Zuid-Holland, maar de andere provincies zijn geen belemmering. Midden in het land afspreken bij een mooie locatie is ook een mogelijkheid.


Cadeautje?

Zoek je een leuk cadeau? Misschien is dan de cadeaubon een optie! Je kan de cadeaubon inwisselen voor een fotoshoot. Prijs vanaf 35,- (excl. reiskosten)

Thuis?

Wil je gewoon een fotoshoot in 'the comfort of your own home'? Ongedwongen en lekker op zijn/haar eigen favoriete plekjes in en om het huis? Ook dat kan! Mail naar hondenfoto@gmail.com om te boeken!

Op locatie

Woon je midden in de stad? Of wil je een fotoshoot op een bijzondere locatie? Ook dat is geen probleem! We maken een wandeling door de stad waar jij woont en maken hier en daar foto's op leuke en interessante plekken. Ik ben flexibel qua reismogelijkheden (auto, trein, bus). Ik sta open voor jouw 'input' qua ideëen/accesoires e.d. Dus als je een beeld in je hoofd hebt van (jou en) jouw hond: vertel het mij! Samen maken we dan de foto's die jij voor ogen hebt.

Nestshoot?Heb je een nest puppy's? En wil je graag foto's van jouw nestje voor de website, Facebookpagina of portretten als cadeautje voor de pupkopers? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar hondenfoto@gmail.com voor een afspraak. Je ontvangt dan een cd/dvd met alle originele foto's van de shoot en eventueel extra cd's/dvd's voor de pupkopers.

Reunie?Zijn de pups al weer een jaar oud? Of heb je jaarlijks een terugkomdag van de door jouw gefokte nesten? En wil je dit graag vastgelegd hebben of wil je dit cadeau doen aan jouw fokker? Neem dan contact met mij op. Alles is mogelijk: van individuele portretten, groepsfoto's tot actiefoto's.

Hondenuitje?

 Het is ook mogelijk om met een aantal hondenbaasjes een shoot te boeken. We maken er dan een gezellige ochtend/(mid)dag van en tijdens het wandelen fotografeer ik de aanwezige honden. Iedere hond krijgt uiteraard de aandacht die hij/zij verdient en daar wordt ook de tijd voor genomen. Een leuk uitje met vriendinnen/kennissen gecombineerd met een fotoshoot! De reiskosten kunnen dan onderling worden verdeeld.

Stuur een mailtje naar hondenfoto@gmail.com Ik probeer z.s.m. contact met je op te nemen!

 

Uitlaatservice of dagopvang?

Heb je een uitlaatservice of dagopvang en zoek je een fotograaf voor foto's van de honden die jij uitlaat? Een 'smoelenboek' van jouw uitlaathonden op jouw website of Facebookpagina is zo gemaakt!
Mail voor meer info naar: hondenfoto@gmail.com

Wandeling? Jubileum? Workshop?Als hondenfotograaf ben ik altijd op zoek naar honden voor mijn lens. Dus organiseer je een clubdag, een wandeling, een workshop of heb je bijvoorbeeld een open dag van jouw hondenschool? Stuur mij dan een mailtje! Graag ben ik er dan bij om de leuke en bijzondere momenten vast te leggen. Via http://www.oypo.nl/hondenfotograaf kunnen foto's worden nabesteld.

Fokker of dekreu-eigenaar?

Ben je op zoek naar een hondenfotograaf die goede standfoto's en kopstudies van jouw hond(en) voor jouw website of (dekreu)advertentie kan maken?  Deze foto's kunnen ook op bijzondere locaties worden gemaakt. Mail voor meer informatie naar hondenfoto@gmail.com

Copyright

Heb je een dvd of cd ontvangen met foto's?
Vergeet dan niet de regels met betrekking op het autersrecht:
- foto's zijn alleen voor privegebruik
- bij gebruik van foto op website, bronvermelding gebruiken M. Velders is voldoende (of de link naar de website)
- het gebruik van de foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder toestemming, dus mocht je een foto in willen sturen naar een clubblad, tijdschrift of voor een kalender: graag eerst een mailtje.
Ik vind het overigens altijd leuk om een scan/foto van bijv. een artikel o.i.d. te ontvangen voor op de website. Ik doe er dus niet moeilijk over en vind het vaak een eer, maar als ik er maar van op de hoogte ben.

Nabestellen?

Bij een fotoshoot krijg je uiteraard een eigen dvd/cd met eigen foto's. Je kan dan zelf de foto's hoeveel en en hoe groot je zelf wilt af laten drukken.

Op evenementen, workshops e.d. is dit wat lastiger en daarom zet ik ze online bij Oypo, zie http://www.oypo.nl/hondenfotograaf 
Zij regelen dan de afdrukken en fotocadeau's. Uiteraard kan je mij altijd mailen als je alle foto's van jouw hond tijdens een workshop of wandeling op cd of dvd wilt.