Hondenfotograaf

Blog

Kijk ook eens bij oudere blogposts om meer honden(foto's) te zien.

view:  full / summary

Nieuwe Hondenfotograaf website

Posted by Hondenfotografie on August 10, 2013 at 11:10 AM Comments comments (0)

Een tijdje terug kondigde ik al aan dat ik druk bezig was met mijn nieuwe site. Ik ben nog lang niet klaar, maar wil jullie toch alvast de link geven zodat jullie een kijkje kunnen nemen.
Mocht je tips/op/aanmerkingen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag! :)

De domeinnaam hondenfotograaf.net blijft wel bestaan en straks word je automatisch doorverwezen naar de nieuwe site (nu nog even deze site), maar ik heb nu ook al een nieuwe bijpassende domeinnaam voor de nieuwe Hondenfotograaf site: www.hondenfotograafmaud.nl dus dat betekent straks ook weer wat nieuwe visitekaartjes ontwerpen :)

De blog met foto's wordt daar al bijgehouden, ook is er een rassenarchief en krijgt elke hond zijn eigen album in de map fotoshoots.

Klik op de url of op het plaatje
www.hondenfotograafmaud.nlHoe bijzonder is dit...

Posted by Hondenfotografie on July 15, 2013 at 3:00 AM Comments comments (0)

Fred en Renate kwam ik vorig jaar tegen in Hendrik-Ido Ambacht. Hun mooie herdershonden Flipse & de jonge Sjaaki stonden in het water. Ik was daar voor een hondenmeeting en ze stonden toen zo mooi te poseren (vooral Flipse) dat ik die wel moest fotograferen. Misschien herinner je deze blogpost nog: http://hondenfotograaf.webs.com/apps/blog/show/17282415-soms-bof-je-gewoon-


Normaal deel ik nooit zo snel mijn kaartje uit als ik ergens zit, maar dit keer was het anders. Al snel kreeg ik een mailtje en vroeg Fred of ik een collage wilde maken van hen beide.


Later in het jaar, toen bleek dat Flipse ernstig ziek was hebben we op korte termijn afgesproken voor een uitgebreide fotoshoot. 
http://hondenfotograaf.webs.com/apps/blog/show/21027802-doerak-flipse-en-sjaaki

Gisteren zag ik op Facebook een bericht voorbij komen van Fred die een prachtige tattoo van zijn grote vriend Flipse heeft laten zetten door Jason Flemming.

Binnenkort: een nieuwe site!

Posted by Hondenfotografie on July 14, 2013 at 8:35 AM Comments comments (0)

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ga ik voor een betaalde site :) Op de site komen nog meer honden te staan in een uitgebreid portfolio. De bedoeling is dat je straks uitgebreid kan kijken naar allerlei honden (van portret tot actiefoto, van groepsfoto tot zwemfoto etc.). De foto's zullen ook wat beter tot hun rechtkomen omdat je ze dan makkelijker op groter formaat kan zien.

 Ik ben zelf nog aan het knutselen, maar hier alvast een sneak-preview:Fundag KC Zoetermeer

Posted by Hondenfotografie on June 23, 2013 at 12:25 AM Comments comments (3)

S'ochtends was het nog droog, maar helaas werd het een regenachtige middag. Desondanks veel honden kunnen fotograferen, zowel in actie als 'poserend'. Binnenkort dus meer foto's van vandaag (Fundag van de KC Zoetermeer), morgen komt er alvast een voorproefje op facebook.com/HondenfotograafMaud .

Labrador Retriever Beau

Posted by Hondenfotografie on June 17, 2013 at 9:55 AM Comments comments (0)

Vast model Beau mocht vandaag weer mee op pad voor een uitlaatronde.

Amerikaanse Bulldogpup Yoeri

Posted by Hondenfotografie on June 16, 2013 at 1:25 PM Comments comments (0)Beauceronclub NL Kampioenschapsclubmatch 2013

Posted by Hondenfotografie on June 11, 2013 at 4:15 PM Comments comments (0)

Afgelopn zondag was de kampioenschapsclubmatch van de Beauceronclub Nederland in Houten. Meer foto's vind je op https://www.facebook.com/HondenfotograafMaud


Rottweiler Horus zoekt een goed thuis

Posted by Hondenfotografie on June 7, 2013 at 6:55 AM Comments comments (0)

Rottweiler Horus wacht in Dierenasiel Stevenshage in Leiden. Meer informatie over Horus vind je op: http://www.dierenasiels.com/specshond.cfm?id=285894


Tour door Belgi�

Posted by Hondenfotografie on June 6, 2013 at 12:10 AM Comments comments (1)

Afgelopen zondag begon vroeg: om 7.00 ging ik op pad richting Wachtenende, België om daar Engelse Bulldog Maaike te ontmoeten. Haar Lutgart is een heel bijzonder mens en ik werd vriendelijk onthaald met heerlijke koffiekoeken. In huis keek ik mijn ogen uit: een en al Engelse Bulldog! Geweldig om die passie voor dit ras te zien. Als dank kreeg ik ook nog een uitverkocht boek wat zij had geschreven over haar vorige Engelse Bulldog Brutus. 
Aan het begin van de middag was het tijd voor Friese Stabijpups, jawel Friese Stabijpups in Nieuwerkerke, België. Dit was het eerste nestje voor Lobke en ze deed het super. Alle Friese Stabijpups 'van het Anemoontje' gaan bijna naar hun nieuwe huis.


 

Helemaal aan het eind van de middag was het tijd voor twee Bullmasttiffs, een terriermix en een Chihuahua. Een mooie en bijzondere roedel zo bij elkaar.

Kortom: een flink tour langs een aantal zuiderburen en hun viervoeters, maar wel een geslaagde tour. Van s´morgens vroeg tot s´avonds laat op pad, maar ik heb er van genoten.Foto's van de Kampioenschapsclubmatch 2013

Posted by Hondenfotografie on June 4, 2013 at 3:15 AM Comments comments (0)
Vandaag zal er alvast een Facebookfotoalbum worden aangemaakt met een aantal Appenzellers, Entlebuchers en Grote Zwitsers van afgelopen zaterdag. Check vanmiddag Facebookpagina als 'sneak preview': www.facebook.com/HondenfotograafMaud
Rss_feed